Ο επόμενος guest bartender του ΤΕΝ είναι ο Αλέξης Σιμωνίδης!

Ο Αλέξης Σιμωνίδης είναι για φέτος ο World Class Bartender της Ελλάδας. Πρόκειται για μία διάκριση που κέρδισε στο πλαίσιο του διαγωνισμού Diageo Reserve World Class Bartender, ενός θεσμού διεθνούς κύρους που προωθεί την ποιότητα στον τομέα του bartending.

alexis

Γεννήθηκε το 1980 στην Αθήνα. Μεγάλωσε στη Νέα Ερυθραία, όπου τελείωσε το σχολείο και σπούδασε Διεθνή Οικονομικά στο Μπρίστολ της Βρετανίας. Αγαπάει πολύ τον κινηματογράφο, τη μουσική, τη λογοτεχνία, τη φιλοσοφία και το νερό, καθώς είναι δεινός κολυμβητής και δύτης.

Άρχισε να απασχολείται στον κλάδο της εστίασης το 1996 ως part-time σερβιτόρος σε εστιατόριο της Νέας Ερυθραίας το καλοκαίρι, ενώ στο μπαρ απασχολήθηκε πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2000 στο θρυλικό Τζαζ Μπαρ της Κηφισιάς, όπου και συνέχισε σε πλήρη απασχόληση από το 2002. Έχει περάσει επίσης από το Big Deals στην Κηφισιά, το ξενοδοχείο Πεντελικόν, τα εστιατόρια Inbi Athens και Inbi CostaNavarino.

707

Το Theory Bar στο Χαλάνδρι, όπου πήγε το 2015, σημαδεύει την πιο δημιουργική χρονιά του, αφού το καλοκαίρι του ίδιου έτους έγινε δεκτός στο stagiaire programme του Drink Factory του Λονδίνου, ενώ τον χειμώνα προκρίθηκε στον ελληνικό τελικό του διαγωνισμού World Class Bartender of the Year. Ο Αλέξης βρίσκεται πλέον στο μπαρ The Clumsies στην οδό Πραξιτέλους, στο κέντρο της Αθήνας.

Τον καλωσορίζουμε στο TEN cocktail bar και την Λαμία την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου!

Be there !!!

Ten Cocktail Bar
4 Liberty Square - Lamia
Tel . 22310-46796

Listen Live JazzFM London

Ten Information

TenCocktail Bar

Διεύθυνση: ΠΛ. Ελευθερίας 4

Λαμία, Φθιώτιδα, ΤΚ 35100

Βρείτε μας στο Χάρτη

Τηλ: 22310 46796

Email: info@tencocktailbar.gr

Site: www.tencocktailbar.gr

Follow us Social

facebook-tenbar twitter-tenbar youtube-tenbar
google-plus-tenbar contact-us-icon-tenbar 

Newsletter Subscribe

 
Copyright © 2014. TenCocktailBar.gr Developed by Webuse.gr
webuse-2014
Google+